Aprovat el pla d’estudis del Màster en Gestió de negocis digitals de la Universitat Oberta La Salle

El Govern ha aprovat aquest dimecres, el pla d’estudis del Màster en Gestió de negocis digitals de la Universitat Oberta La Salle.

El Govern va crear el títol oficial de Màster en Gestió de negocis digitals, que va ser publicat al BOPA núm. 20 del 2 de maig del 2013. El pla d’estudis presentat per la Universitat Oberta La Salle compleix els requisits establerts en el decret de creació d’aquesta titulació.

El pla d’estudis correspon a un títol de segon cicle universitari, de 120 crèdits europeus de durada distribuïts en 4 semestres i s’adequa a les directrius de l’Espai Europeu d’Ensenyament Superior així com al decret de creació del títol.

El Màster en Gestió de negocis digitals vol formar professionals amb un perfil versàtil i adaptable a una oferta laboral molt diversa i pretén dotar els estudiants de les habilitats, competències i coneixements, tant tècnics com de gestió, necessaris per tal de projectar, desenvolupar i gestionar negocis o àrees de negoci digitals.

L’obtenció del títol de Màster en Gestió de negocis digitals atorga les competències professionals per exercir responsabilitats de direcció i gestió per: crear i impulsar empreses de negoci digital tant en l’àmbit nacional com en l’internacional, impulsar àrees de negoci digital en empreses existents, dirigir àrees funcionals d’empreses dedicades a negocis digitals, realitzar activitats de consultoria i assessorament tècnic i empresarial en l’àmbit dels negocis digitals, i integrar-se de manera efectiva en àrees funcionals d’empreses tant públiques com privades, aportant-hi valor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.