Aprovat el pla d’estudis del bàtxelor en enginyeria d’organització industrial de la Universitat Europea IMF

Uns alumnes estudiant (SFG)
Uns alumnes estudiant (SFG)

El Consell de Ministres ha aprovat aquest dimecres el pla d’estudis del bàtxelor en enginyeria d’organització industrial de la Universitat Europea IMF. Les persones titulades obtindran les competències per a incrementar la competitivitat i la sostenibilitat de les activitats industrials i de serveis; promoure la millora contínua i la innovació de productes; i aplicar els models organitzatius, els serveis i els processos tecnològics més adequats a cada empresa, en el marc del nou model industrial.

L’alumnat d’aquest bàtxelor cursarà matèries sobre termodinàmica, sostenibilitat i medi ambient, estadística, física i química, tecnologia elèctrica i electrònica, gestió i finances de l’empresa, energies sostenibles, informàtica, i disseny i innovació, entre altres.

La titulació que correspon al nivell 6A del Marc andorrà de qualificacions (MAQ) s’imparteix en la modalitat virtual, excepte les estades formatives externes no curriculars. La durada dels estudis –que tenen una càrrega de treball de 180 crèdits europeus– és de tres cursos acadèmics a temps complet dividits en sis semestres, no obstant, aquests estudis també es poden cursar a temps parcial, adequant-ne la durada.

Deixa un comentari

TOTES LES NOTÍCIES