El Govern ha aprovat, a proposta del ministeri d’Educació i Joventut el pla d’estudis del Bàtxelor en disseny multimèdia que oferirà la Universitat Oberta de La Salle.

El procés d’acreditació d’aquest pla d’estudis va començar amb l’aprovació de la creació del títol del Bàtxelor en disseny multimèdia, que va ser publicat al BOPA de l’any 22, núm. 29 del 19 de maig del 2010.

El pla d’estudis del Bàtxelor ha estat acreditat favorablement per l’Agència de Qualitat de l’Ensenyament Superior d’Andorra (AQUA) i pel Departament d’Ensenyament Superior i Recerca.

El pla d’estudis compleix amb els criteris establerts en el Decret de creació del títol i  té per a objectiu formar professionals amb un perfil eminentment tècnic orientats a la producció de resultats a partir del desenvolupament de projectes i l’ús de coneixement i tecnologies ja existents per crear i desenvolupar nous productes i serveis multimèdia; i que estigui en consonància plena amb les necessitats del mercat de treball

El pla d’estudis presentat correspon a un títol de 1r cicle universitari, de 180 crèdits europeus de durada distribuïts en 6 semestres, i s’adequa a les directrius de l’Espai Europeu d’Ensenyament Superior.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada