El Consell de Ministres ha aprovat el decret de nomenament dels membres de la Comissió Tècnica Tributària, complint així amb l’establert a l’article 138 de la Llei 21/2014 de bases de l’ordenament tributari.

La Comissió Tècnica Tributària estarà integrada per Jordi Cinca, en qualitat de ministre de Finances, així com per Albert Hinojosa com a director del Departament de Tributs i de Fronteres, Jordi Casadevall en qualitat de secretari general del Govern i Josep Xavier Jiménez com a director adjunt d’Inspecció Tributària.

La llei de bases de l’ordenament tributari regula que és el Govern qui nomena i cessa els membres d’aquesta comissió, representants que, d’altra banda, apareixeran a la pròxima publicació del BOPA.

La presidència de la Comissió Tècnica Tributària, que es reunirà amb una periodicitat mensual, recaurà en el ministre de Finances, Jordi Cinca i tindrà com a objectiu resoldre tots els recursos administratius que s’interposin contra els actes dictats per l’Administració tributària en relació amb l’aplicació dels tributs i la imposició de sancions tributàries. A més, la comissió també té com a competència l’elaboració d’informes en relació a qüestions que li puguin ésser plantejades pel Govern.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada