El Consell de Ministres, a proposta de la titular de Cultura i Esports, Sílvia Riva, ha aprovat les direccions dels diferents departaments de l’àrea de Cultura, tal com preveu el decret d’estructuració que el Govern va validar el passat 26 de juny. Amb la nova estructura la gestió cultural passa a tenir tres direccions en els Departaments de Promoció Cultural, Política Lingüística i Patrimoni Cultural. El decret entrarà en vigor el mateix dia que es publiqui al BOPA.

D’aquesta manera Montserrat Planelles, assumeix la direcció del Departament de Promoció Cultural que gestiona la Unitat d’Acció Cultural, la Unitat de Lectura Pública i Biblioteques (Biblioteca Pública), l’Àrea de Museus i Monuments, la Unitat d’Administració i Gestió Pressupostària i les Fundacions (ONCA, ENA i Museand).

El director del Departament de Patrimoni Cultural serà Xavier Llovera, que assumirà la responsabilitat de l’Àrea de Béns Immobles, l’Àrea de Béns Mobles, l’Àrea d’Arxius i de Gestió de Documents i la Biblioteca Nacional d’Andorra.

Finalment s’ha nomenat Joan Sans com a director del Departament de Política Lingüística que inclou la gestió de les Àrees de Política Lingüística i de Llengua Catalana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada