Les dues mocions presentades pel grup municipal d’ERC al passat plenari han estat aprovades.

La primera de les mocions, que feia referència a que l’ajuntament arribés a acords amb les propietats dels habitatges buits per tal de poder crear un parc públic d’habitatge social i oferir lloguers a preus socials, va ser aprovada amb el vot a favor de Compromís per la Seu, l’abstenció de l’equip de govern i el vot en contra de la CUP.

L’equip de govern manifestà que s’estan duent a terme diferents tipus de polítiques d’habitatge social arran de les conclusions de l’estudi realitzat l’any 2016. Tot i això, el regidor Xavier Munt, exposà que ell, com a representant a la comissió informativa pertinent, no havia estat informat en cap moment d’aquestes actuacions, i d’aquí la presentació de la moció.

Per altra banda, la CUP va sol·licitar la retirada de la moció, entenent que anteriorment ja havien presentant el seu grup una proposta que feia referència a la política d’habitatge social. La moció va mantenir-se ja que la presentada per la CUP feia referència al gravamen fiscal de les propietat i no en la línia de la presentada per ERC la Seu.

La segona moció, proposa establir converses amb un municipi del litoral català per tal d’oferir productes turístics on els visitants puguin obtenir beneficis en ambdós municipis, va ser aprovada de forma unànime dels assistents. Així doncs, en breu es convocarà el Consell Municipal de Promoció Econòmica amb la finalitat d’exposar-los la proposta i poder abordar el projecte.

Finalment, el grup municipal va fer petició de dos precs. El primer adreçat a la regidoria d’esports perquè s’iniciï un procés participatiu per tal de posar nom al Palau d’Esports, i el segon a les regidories d’igualtat i recursos humans per tal que es faci efectiu el desplegament del Pla d’Igualtat d’Oportunitats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada