riu-santa-colomaEl Govern ha aprovat, a proposta del ministre d’Economia i Territori, Jordi Alcobé, l’addenda de conveni entre el Govern, el Comú d’Andorra la Vella i la Casa Miquel Dolça relatiu a la cessió dels terrenys afectats per la millora de la cruïlla entre la CG1 i el Carrer de les Escoles de Santa Coloma.

D’altra banda, el Govern també ha encomanat al departament d’Ordenament Territorial la projecció de la millora de la cruïlla entre la CG1 i el Carrer de les Escoles de Santa Coloma, efectuant les gestions necessàries per a la realització de les obres de forma conjunta amb la canalització del riu Gran Valira (fase 3a).

El passat 11 de desembre el Govern va adjudicar les obres de canalització del riu Gran Valira a la zona de Santa Coloma, en el tram comprès entre el pont de Santa Coloma – Pont del Pobladó, fases 3a (part final de la canalització del marge dret) i 4 (marge esquerre).

El conveni inclou la cessió total del terreny afectat, ja sigui al Govern (per la CG1), ja sigui al Comú (per vialitat comunal), de manera que, a més de fer el mur de canalització del riu, el Govern podrà millorar la cruïlla de la CG1 amb el C/ de les Escoles, tant a nivell peatonal com viari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada