El Govern ha aprovat aquest dimecres la creació del títol estatal de Màster en Gestió cultural. Es tracta d’un títol de 2n cicle universitari i 120 crèdits europeus de durada distribuïts en 4 semestres.

Aquest titulació s’adequa a les directrius de l’Espai Europeu d’Ensenyament Superior i la seva obtenció ha de permetre ampliar els coneixements i complementar les competències i habilitats adquirides en formacions de nivell bàtxelor.

La formació de Màster en Gestió cultural dota els estudiants de les habilitats, competències i coneixements, tant tècnics com de gestió, necessaris per tal de concebre i desenvolupar polítiques i projectes culturals. Aquesta formació permet, a més, continuar estudis de doctorat.

El programa de Màster pretén formar professionals qualificats en gestió i administració cultural, que puguin treballar en els àmbits públic i privat, tant gestionant projectes generals de desenvolupament de polítiques culturals com projectes més concrets vinculats als diferents sectors i indústries culturals, dins un context globalitzat i cada vegada més ampli i complex.

A partir d’aquest moment les universitats andorranes poden presentar el seus plans d’estudi de màster en gestió cultural.

 

S’aprova el pla d’estudis del bàtxelor en informàtica de la Universitat Oberta la Salle

El Govern va crear el títol oficial de Bàtxelor en Informàtica, que va ser publicat al BOPA núm. 9 del 17 de febrer del 2010. El pla d’estudis presentat per la Universitat Oberta La Salle compleix els requisits establerts en el decret de creació d’aquesta titulació.

El pla d’estudis presentat correspon a un títol de 1r cicle universitari, de 180 crèdits europeus de durada distribuïts en 6 semestres, i s’adequa a les directrius de l’Espai Europeu d’Ensenyament Superior així com al decret de creació del títol.

Els estudis del bàtxelor en informàtica proporcionen una formació –tant teòrica com fonamentalment pràctica– multidisciplinària i general en consonància amb el que demanen les empreses i les tendències actuals de treball.

 

El Consell de ministres acorda l’obertura de la convocatòria per al curs “Estudi dels instituts dels Estats Units”

El Consell de ministres ha acordat l’obertura de la convocatòria per optar a una beca per participar en el curs: Estudi dels instituts dels Estats Units d’Amèrica durant l’estiu del 2014.

Aquesta beca l’ofereixen conjuntament el Govern d’Andorra i el Govern dels Estats Units d’Amèrica.

El curs és una formació intensiva de cinc setmanes de l’àmbit de la civilització contemporània dels Estats Units. El seu propòsit immediat és millorar la qualitat de l’ensenyament i promoure el desenvolupament d’unitats didàctiques sobre els EUA a les institucions educatives de segona ensenyança.

La beca està destinada als docents de segona ensenyança, formació professional i batxillerat, formadors de professors, autors de llibres de text, professionals de desenvolupament curricular o funcionaris del ministeri encarregat de l’educació les tasques dels quals estiguin relacionades amb estudis de segona ensenyança, batxillerat o formació professional i que tinguin l’objectiu professional de millorar els programes sobre els Estats Units d’Amèrica.

La voluntat del Govern d’Andorra és afavorir la cooperació acadèmica per potenciar els intercanvis entre docents i facilitar, així, la mobilitat dels andorrans.

Les sol·licituds s’han de presentar al Ministeri d’Educació i Joventut abans del 24 de gener del 2014.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada