El Govern ha aprovat l’obertura de la convocatòria per atorgar els ajuts a l’habitatge de lloguer per a l’exercici 2014. La convocatòria inclou les subvencions periòdiques a l’habitatge de lloguer, els crèdits a l’emancipació i els crèdits per accedir a un habitatge de lloguer per a l’any 2014.

Els imports destinats a cada tipus d’ajut són els mateixos de la convocatòria anterior. Concretament, l’import reservat per la subvenció periòdica a l’habitatge de lloguer és de 1.310.052 euros, mentre que la partida per subvenció periòdica a l’habitatge de lloguer fora de termini és de 19.950 euros, els crèdits a l’emancipació compten amb una partida de 18.000 euros i els crèdits per accedir a un habitatge de lloguer estan pressupostats amb 18.000 euros.

Les persones interessades han de complir el que estableix el Reglament d’ajuts a l’habitatge de lloguer i adreçar-se al Servei de Tràmits del Govern o als diversos serveis de tràmits dels comuns.

La data límit per realitzar les sol·licituds de subvencions periòdiques a l’habitatge de lloguer és el 30 de maig, mentre que els mesos subvencionats en aquesta convocatòria són del setembre del 2014 a l’agost del 2015, ambdós inclosos.

Les sol·licituds de crèdits a l’emancipació i de crèdits per accedir a un habitatge de lloguer es poden presentar durant els dotze mesos subvencionats o fins que s’exhaureixi la disponibilitat econòmica, situació que dóna lloc a la finalització del període de demanda.

Vist el que estableix l’article 16, es reserva l’import corresponent a l’1,5% del pressupost inicial fixat per als ajuts de subvenció periòdica a l’habitatge de lloguer per destinar-lo a les sol·licituds fora de termini.

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada