El Govern ha aprovat la convocatòria d’ajuts a l’estudi a l’ensenyament superior per al curs 2014-2015. Aquesta convocatòria es regeix pels principis establerts en el Reglament d’ajuts a l’estudi, aprovat en la sessió de Govern del 13 d’agost i publicat al Butlletí Oficial del Principat d’Andorra del 20 d’agost del 2014.

Aquest reglament desenvolupa la Llei 9/2014 d’ajuts a l’estudi aprovada pel Consell General el proppassat 3 de juny i publicada al Butlletí Oficial del Principat d’Andorra el dos de juliol del 2014.

Els ajuts estan destinats a estudiants universitaris de primer i segon cicle a Andorra, a l’estranger o a distància i a estudiants de formació professional superior a Andorra, a l’estranger o a distància.

La convocatòria estableix els llindars econòmics i patrimonials, així com els criteris acadèmics requerits per a l’obtenció dels ajuts a l’estudi

El període de sol·licitud s’inicia el 4 de setembre i finalitza el 10 d’octubre de 2014. Les sol·licituds d’ajut es poden lliurar al Servei de tràmits del Govern o als serveis de Tràmits dels comuns.

Per a més informació podeu contactar el Departament d’Ensenyament Superior i Recerca al telèfon +376 743 300 o a l’adreça electrònica esuperior.gov@andorra.ad

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada