Apropa casa teva al mar amb l’estil de moda

Un saló decorat amb un clar estil marí (AMIC)
Un saló decorat amb un clar estil marí (AMIC)

L’encant de l’estil costaner o de platja atrau molts de nosaltres, evocant dies plens d’alegria a la sorra i moments divertits. Per què no portar aquest vibrant esperit estiuenc a la llar aquesta temporada? No cal renovar completament la decoració; simplement pren inspiració per a infondre aquest “toc de platja” al teu espai. Fins i tot, si no vius a prop del mar o no tens una casa d’estiueig, encara pots gaudir de la frescor i l’encant d’aquest estil.

La clau per a aconseguir aquest ambient relaxat i lluminós és aprofitar al màxim l’entrada de llum natural als nostres espais interiors. Això s’aconsegueix obrint les finestres i fent servir cortines lleugeres que permetin el pas de la llum. La paleta de colors de l’estil costaner abasta des de tonalitats blanques fins a tonalitats inspirades a la platja, com ara el blau, el verd i els neutres càlids.

En triar tèxtils, mobles i accessoris, podem incorporar aquests colors de manera subtil i harmoniosa. Els estampats emblemàtics de l’estil costaner, com les ratlles, també es poden utilitzar per a afegir un toc distintiu.

El mobiliari té un paper crucial en la creació d’aquest ambient costaner. Materials naturals com la fusta, el vímet i el bambú s’integren perfectament en aquest estil, igual que els detalls teixits en macramé. Els elements decoratius, com làmines inspirades al mar o figures marines, afegeixen un toc final encantador.Per https://decoracion2.com/

Deixa un comentari

TOTES LES NOTÍCIES