corredor

Els corredors d’un habitatge, encara que siguin molt estrets i foscos, es poden aprofitar per treure’ls el màxim profit decoratiu i funcional.

Per exemple, es pot integrar el corredor amb el saló mitjançant un envà de vidre transparent, de forma que es mantinguin ambdues zones separades però es guanyi en lluminositat i en sensació d’espai. Generalment, en la col·locació d’aquest tipus d’envans s’utilitza sempre vidre de seguretat. Pel que fa al paviment, convé que utilitzeu el mateix tipus en les dues estances per unificar l’espai. 

Una altra forma d’integrar corredors és ampliar envans de les portes, tant en amplitud com en altitud i col·locar-hi unes portes corredisses, de forma que les estances es puguin deixar comunicades o independitzades quan calgui.

També es pot aprofitar un rebedor per instal·lar-hi un armari encastat, però tenint en compte que les seves portes siguin llises, sense motllures, que es perllonguin fins el sostre, perquè passin desapercebudes i s’integrin amb la resta de parets.

Per Redacció / AMIC – Tot Sant Cugat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada