Us donem les claus per organitzar la cuina adequadament aprofitant fins al darrer centímetre.
• La paret es pot aprofitar al màxim amb solucions per tenir les espècies, condiments i estris a mà.
• Si els metres quadrats no permeten col·locar diversos armaris alts, cal procurar compartimentar els mobles disponibles i buscar altres zones per a l’emmagatzematge.
• Els interiors més útils són els calaixos compartimentats, perfectes per guardar tant coberts com pots d’aliments.
• Per agilitzar les tasques és aconsellable col·locar el parament en els prestatges dels armaris a l’altura dels ulls. A més, una bona il·luminació interior dels armaris permetrà localitzar cada element amb una simple ullada.
• Molts armaris presenten sorprenents solucions en les seves portes, com les safates mòbils. Aquestes faciliten l’accés als estris i s’adapten a l’interior de l’armari, aconseguint la màxima capacitat en el mínim espai. Hi ha armaris cantoners que aprofiten els racons i mòduls extraïbles d’abast total.
• El fons del taulell és un espai que generalment queda desaprofitat, i que pot destinar-se a l’emmagatzematge de productes i estris.
Per Redacció / Tot Sant Cugat