cuinaUs donem les claus per organitzar la cuina adequadament aprofitant fins al darrer centímetre.

• La paret es pot aprofitar al màxim amb solucions per tenir les espècies, condiments i estris a mà.

• Si els metres quadrats no permeten col·locar diversos armaris alts, cal procurar compartimentar els mobles disponibles i buscar altres zones per a l’emmagatzematge.

• Els interiors més útils són els calaixos compartimentats, perfectes per guardar tant coberts com pots d’aliments.

• Per agilitzar les tasques és aconsellable col·locar el parament en els prestatges dels armaris a l’altura dels ulls. A més, una bona il·luminació interior dels armaris permetrà localitzar cada element amb una simple ullada.

• Molts armaris presenten sorprenents solucions en les seves portes, com les safates mòbils. Aquestes faciliten l’accés als estris i s’adapten a l’interior de l’armari, aconseguint la màxima capacitat en el mínim espai. Hi ha armaris cantoners que aprofiten els racons i mòduls extraïbles d’abast total.

• El fons del taulell és un espai que generalment queda desaprofitat, i que pot destinar-se a l’emmagatzematge de productes i estris.

Per Redacció / Tot Sant Cugat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada