Aprendre

Podem caminar per la vida creient que ja ho sabem tot i que no hi ha res nou per aprendre o podem caminar per la vida mirant amb curiositat i acceptar que ens queda molt per aprendre. És cert que el nostre temps és important. Però nostre es refereix a nosaltres i per tant com ho gastem o ho invertim és important. Invertir a aprendre i a millorar sempre és una bona opció.

Personalment he assistit i assisteixo a quantitat de conferències o cursos de tot allò que em pugui interessar i això que habitualment sóc jo el que dóna conferències i cursos. Precisament per això val la pena continuar aprenent i estar a l’última. Assabentar-te de noves tendències, de noves fórmules.

Aquells que penseu que tot està vist us recomano viatjar tan sols a una altra comunitat autònoma, una que estigui una mica lluny de la qual estigueu vivint i si teniu la possibilitat la més llunyana. Sens dubte veureu diferències i ni us explico si visiteu altres països. Mai deixis d’aprendre i sempre et sorprendràs. Hi ha coses que ens sembla que no canvien i unes altres que ens sembla que canvien a velocitats vertiginoses. Tot depèn de quant sapiguem sobre això.

Si en la vida vols avançar, en el treball, en els teus projectes, tens l’obligació d’anar cap endavant i hi ha moltes maneres, una d’elles està en la teva ment. Tu decideixes.

TOTES LES NOTÍCIES