Apps que et faran més intel·ligent

No t’agrada el teu cervell? Vols millorar la teva intel·ligència? Renúncia a la lobotomia, les NNTT poden donar-te les solució, i tranquil aquesta solució no passa per tancar-te a casa i posar-te a llegir com un boig.

Els jocs i les apps seran els teus aliats en aquesta àrdua tasca d’augmentar el teu nivell d’intel·ligència (dins de les teves limitacions, és clar). A continuació et presentem alguns dels jocs gratuïts per a mòbil més útils per a exercitar el teu cervell.

Peak és una famosa app que conté en si mateixa més de 30 jocs diferents i que augmenten de dificultat a mesura que superem nivells. El més interessant és que Peak ha estat creada amb la col·laboració d’experts en neurociència.

Neuronation també està dissenyat amb diferents minijocs. Disposa de la possibilitat de decidir quin tipus d’entrenament mental volem dur a terme i a mesura que anem millorant es desbloquegen noves possibilitats de l’app.

Lumosity ha estat creada per científics i serveix per treballar les teves capacitats de reacció i eficàcia. L’app s’organitza en sessions formades de 5 exercicis que tenen una durada de 15 minuts. Segons els seus creadors, perquè realment s’exerceixi el cervell és necessari jugar 3 dies a la setmana mínim.

Elevate-Brain Training posseeix també més de 30 jocs i pretén millorar la teva intel·ligència a través del llenguatge.

Finalment tenim Fit Brains Trainer un app que compta amb més de 150 activitats organitzades en 360 sessions. Aquesta app s’encarrega d’exercitar la teva memòria, la teva concentració, capacitat de deducció i percepció visual.

Ja tens tota la informació necessària per posar a treballar la teva intel·ligència. No obstant això has de saber que segons estudis realitzats per la publicació Psychological Science de l’Association for Psychology Science dels Estats Units, aquest tipus de jocs només aconsegueixen activar algunes facetes de la teva intel·ligència com la memòria, per a la resta, desafortunadament, o has nascut amb una genètica privilegiada o necessites d’un altre tipus d’entrenament.

Per Tecnonews / AMIC

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.