Apps per esquiar

La  vida es complica quan arriba el fred, però hi ha formes de passar l’hivern de la millor manera. Una d’elles és relacionar el fred amb l’esquí, una activitat que durant tot l’any aquelles persones que practiquen estan esperant poder realitzar.

Com en tots els aspectes de la nostra vida moderna, els smartphone també juguen un paper notori. És per això que a continuació et nomenem algunes de les aplicacions que més et poden ajudar perquè les teves esquiades siguin perfectes.

Abans de sortir i com tots els que esquien saben, cal saber quin és l’estat de les pistes i la meteorologia que ens trobarem. Ningú vol esquiar amb una nevada caient-li al cap o amb unes pistes en mal estat. En aquest sentit les millors apps són les següents. SkiReport.com està disponible només per iOS i ofereix el part de l’estat de la neu de diferents pistes de forma actualitzada. En total més de 200 pistes de tot el món perquè sàpigues quin és el millor moment per practicar el teu esport favorit.

Esquiades és una app que també t’ofereix l’estat de les pistes i que a més et dóna la informació addicional aportada per les opinions dels usuaris de l’aplicació. Finalment has de tenir en compte Ski Track, una app disponible per iOS i Android que et permet gravar els teus descensos (temps, la forma en què baixes, etc.) fins i tot quan no tens cobertura.

La seguretat també és molt important quan esquies, és per això que és imprescindible descarregar-alguna d’aquestes apps per a emergències. Amb Wave Application podràs geolocalitzar als teus amics a les pistes i amb Alpify rebre avisos d’emergència de les zones en què estàs.

Finalment només queda gaudir amb aquesta app. Vapp és una aplicació per fer fotos de les teves salts i les teves descensos que et permet ordenar fotos mitjançant ordres de veu. Això evita que et treguis els guants i se’t congelin els dits.

Per Tecnonews / AMIC

TOTES LES NOTÍCIES