Vivim en una societat en què l’estrès és segons alguns estudis una de les majors problemàtiques actuals. Segons un estudi de l’empresa Gallup, cada any els Estats Units perden 550.000 milions de dòlars per l’apatia expressada pels treballadors.

L’estrès s’ha convertit en una variable econòmica i llevat que no canviïn les estructures empresarials, per combatre la teva pròpia ansietat hauràs de buscar solucions.

Les NNTT ofereixen amb les seves aplicacions per a dispositiu mòbil algunes solucions perquè estiguis més relaxat. A continuació t’oferim algunes:

Headscape està disponible tant per iOS i Android. Creada per un monjo budista disposa de sessions de meditació de 10 minuts diaris perquè trobis la felicitat perduda per l’estrès. A més et permet fer un seguiment del teu progrés i et brinda sessions de 3 minuts per a aquells moments en que el teu ansietat es trobi en plena expansió. Aquesta app s’ha fet famosa perquè famoses com Emma Watson o Gwyneth Paltrow han dit utilitzar-la.

Només els usuaris d’iOS podran utilitzar Karmic i en ella se li demana a l’usuari fer almenys una bona acció diària. També inclou meditacions d’entre 2 i 15 minuts diaris.
Buddhify és una app de pagament tant per iOS com per a Android que proporciona més d’11 hores de sessió de meditació.

Breath2Relax és a més d’un entrenador personal en meditació, una app informativa sobre totes les conseqüències de tenir estrès. Disponible per a les dues plataformes mòbils més importants, et mostra com de nociva és aquesta malaltia psicològica.

Finalment tens l’app Mindfluness, una aplicació que t’ajuda a millorar la concentració i millora les teves nits evitant l’insomni.

Per Tecnonews / AMIC

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada