mobil

Tuenti Mòbil, primer Operador Mòbil amb app de comunicació social integrada i serveis de telefonia en el núvol, ha publicat els resultats de l’últim estudi realitzat en col·laboració amb la companyia d’investigació de mercats IPSOS sobre hàbits d’ús i opinió dels joves pel que fa a internet al mòbil. Aquesta edició revela, entre d’altres resultats, que el 69.2% dels enquestats té més de 10 apps en el seu telèfon intel·ligent i que el 99% afirma tenir instal·lada alguna app de missatgeria instantània.

En aquest sentit, el 99% dels enquestats indica tenir alguna app de missatgeria instantània, mentre que només un 1% afirma no tenir cap.

Donat l’elevat percentatge d’usuaris d’aplicacions de missatgeria instantània, no és sorprenent que el 89.8% d’ells indiqui que està “connectat/a tot el dia”.

Els jocs, en canvi, no són tan populars com les apps de xats, tot i que tot i així tenen el seu públic. Només un 23.2% indica no tenir cap joc en el seu telèfon intel·ligent i, de l’76.8% restant, el 43% indica que juga cada dia.

Pel que fa a aplicacions fotogràfiques, el 79% dels enquestats indica que té en el seu telèfon intel·ligent com a mínim 1 app per fer, retocar o pujar fotos dels que un 19% declara utilitzar tots els dies:

Finalment, en relació a altres tipus d’apps que els enquestats tenen en el seu telèfon intel·ligent, destaquen xarxes socials (92.4%), correu electrònic (76.9%), música (76.7%) mapes (73.9%) i apps del temps meteorològic (67.3% ), seguides de lluny per apps de vídeos o pel·lícules (44.5%), apps de notícies (42.8%), d’esport (35.7%), de lectura (24.2%), de viatges (15.7%) i de lligar (12.1 %).

El perfil de l’usuari enquestat per a aquest estudi es connecta diàriament a Internet des del seu smartphone o tablet amb pla de dades o tarifa plana, passa més de 30 minuts xatejant (54.5%), en xarxes socials (49.5%) i escoltant música (40.1% ) i amb prou feines envia SMS o veu pel·lícules en el dispositiu mòbil.

Per Tecnonews / AMIC – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada