apple

Si durant molt de temps, va ser Samsung, la firma que va portar la veu cantant en el país més poblat del món, per primera vegada en la història de les noves tecnologies, l’empresa americana s’ha convertit en l’empresa de telefonia més poderosa de la nació.

Des de 2012 la companyia coreana ocupava aquesta posició, però, segons informacions de CNET ara l’hegemonia és d’Apple. Aquesta contundent afirmació s’extreu després d’un sondeig a 13.500 xinesos dentre 15 i 60 anys, residents a 30 ciutats diferents.

La lleialtat del consumidor ha caigut pel que fa a Samsung a l’observar que la marca se centra massa en els números de vendes i no tant en la satisfacció del consumidor. El disseny dels iPhone és un altre dels motius que ha fet possible la inversió dels papers, demostrant d’aquesta manera que la Xina és un país preocupat amb els aspectes menys tecnològics dels smartphones.

Mentre això ha succeït en el món dels telèfons, que no podem afirmar que el mateix hagi passat en el de les televisions. En aquest camp Samsung segueix sent la marca preferida pels consumidors xinesos des de 2011.

Per Tecnonews / AMIC – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada