apple

Hi ha molts mites sobre el treball en les empreses tecnològiques més punteres. Alguns diuen que a Google, per exemple, els empleats destinen un 50 per cent a treballar en projectes existents mentre que destinen la resta del temps a un projecte de nova creació propi. Alguns afirmen que així va néixer Google Maps.

Lluny dels mites que no podem confirmar com certs, la veritat és que aquest tipus d’empreses tenen mètodes allunyats del convencional per genera el seu capital intel·lectual.
És el cas d’Apple. La signatura de la poma ha anunciat finalment la data de la seva conferència per a desenvolupadors WWDC14 (Worldwive Developers Conference) que tindrà lloc a Moscone Weste de Sant Francesc entre els dies 2 i 6 de juny.

En ella els participants podran assistir a 100 sessions tècniques aproximadament i podran parlar amb un miler d’enginyers d’Apple sobre iOS i OSX.

A més d’això l’empresa americana ha reservat 200 places a estudiants que podran inscriure entre els dies 11 i 14 d’abril.

Cal destacar que participar en aquest esdeveniment no és cosa senzilla ja que els que no siguin estudiants hauran de passar una selecció el termini d’inscripció s’obrirà el 3 d’abril i de la qual sabrem els seleccionats el 7 d’abril.

Alguns pensaran que la d’Apple és una conferència més, però és molt més que això; es tracta d’un esdeveniment d’intercanvi de coneixement, d’una reunió que és el paradigma de com funciona aquesta companyia.

Per Tecnonews / ACPG – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada