Apple està treballant en un projecte que té com a objectiu permetre als desenvolupadors de programari crear aplicacions compatibles amb els dispositius iPhone, iPad i Mac de la marca encara que aquests funcionen amb sistemes operatius diferents, cosa que planeja desenvolupar el 2021, segons Bloomberg.

Fonts properes al projecte d’Apple han confirmat a Bloomberg que la companyia està treballant en un programa, el nom del qual és Marzipan, que permeti als desenvolupadors encarregats de crear aplicacions per a Apple que aquestes puguin afegir-se directament a iPhones, iPads i Macs. El projecte suposa la creació d’un ‘kit’ de desenvolupament de programari que evitarà als desenvolupadors haver d’escriure un codi de programari diferent d’una mateixa aplicació per cada sistema operatiu de la marca, la qual es coneix com un binari únic amb compatibilitat.

Bloomberg explica que aquest projecte es durà a terme per etapes, i permetrà en primer lloc als desenvolupadors combinar les aplicacions d’iPad en Mac a finals d’aquest any 2019. Els creadors d’apps encara hauran d’enviar versions separades de la corresponent app a les botigues de iOS i macOS.

El 2020 aquest ‘kit’ s’estendrà a iPhone, i permetrà compatibilitzar les seves aplicacions amb la botiga de Mac, perquè, així, el 2021 sigui possible combinar les aplicacions dels tres suports.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada