Quan vegis a Apple arribar posa’t a tremolar. Aquesta podria ser una de les moltes moralitats del sector de les Noves Tecnologies i el mantra que ha d’aplicar-se Netflix.

Segons The Verge la companyia de la poma està treballant en un servei de vídeos en streaming que comptaria amb una gran quantitat de continguts tant aliens com originals i propis.

La publicació afirma que aquest producte de la companyia creada per Steve Jobs estarà disponible a partir del mes d’abril. Així mateix afegeix que alguns estudis independents com l’A24 o l’estudi de Oprah Winfrey podrien estar implicats en aquesta nova plataforma de continguts online.

A aquesta novetat hem d’afegir la que ha anunciat Disney. La factoria que va néixer com una productora de dibuixos animats podria, també a la primavera, presentar el seu Disney+. Aquesta última plataforma, si s’ha de jutjar per les paraules del CEO de l’empresa Bob Iger, no estaria disponible fins a finals d’any.

Si ens posem a comptar, cada vegada són més les plataformes de continguts en streaming. Amazon, HB, Netflix o Filmin ens fan pensar que al final serà necessària una plataforma que les reuneixi a totes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada