Apple a comptagotes

Apple ha fet fortuna gràcies a dos elements clars. El primer, els seus dissenys i la seva forma de mostrar-los al món. A ningú se li escapa que la firma ha revolucionat el màrqueting en general i la publicitat del sector de les NNTT en general.

El segon dels motius és la capacitat de la firma de la poma de multiplicar els productes. La companyia americana aconsegueix que del mateix producte apareguin al mercat nombroses versions.

En aquesta ocasió, Apple ha sorprès els usuaris amb un nou desenvolupament: el nou iPad de quarta generació amb 128 GB de capacitat.

La pregunta que va a la ment és si en lloc de destapar a comptagotes, no seria possible que quan l’empresa anuncia un nou producte també presentés totes les variants d’aquest.

El primer iPad és per neòfits o addictes a la marca. El segon per endarrerits i el tercer per a aquells que han arribat tard o els que saben esperar la versió millorada.

La nova versió de la tauleta de 9,7 polzades ja està disponible a les botigues d’Apple mentre que via correu triga a arribar entre 1 i 3 dies. El seu preu és de 799 i segur que farà les delícies dels que saben valorar una gran màquina.

Per Tecnonews / ACPG – Redacció

1 comentari

 1. hola bon dia com a fan i consumidor de apple crec que aquet tipus de comentaris están fora de context.
  la persona que fa aquest tipus de comentaris te una opinio personal que crec que no ens interesa a la resta dels ciutadans d’andorra,ja que avui en dia qualsevol marca de electronica o de automovils sempre estan fent continues actualitzacions y reestilings als seus productes.
  Ja que els clients cada dia som mes exigents.
  Avans de parlar d’un producte sauria de probar i de sapiguer com funcione.
  Em de pensa que avui en dia encara es continuen sembrant i recollint patates.
  Un ultim apunt apple fa cursets per a principiants i son gratuits.

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES