Des del 1 de desembre, ja està en marxa una aplicació mòbil del bisbat per a dispositius Android, i en les properes setmanes ho estarà per a I-Phone. Si disposeu de telèfon mòbil Android, podeu descarregar-vos un App (programa) de Google Play Store amb la principal informació del Bisbat d’Urgell: les notícies, l’agenda, llocs de pregària i telèfons de contacte. Cerqueu “Bisbat Urgell”. Es gratuïta.

Aquí trobareu una vista prèvia simulada del funcionament de la nostra aplicació.

Consta de diversos apartats: “Qui som” és una breu explicació geogràfica de la situació de la diòcesi. “On som” se serveix de Google Maps per ubicar diversos llocs de la diòcesi. L’apartat “Notícies” inclou els titulars de les darreres notícies de la web diocesana. “Agenda” és el calendari d’esdeveniments referents al bisbat d’Urgell.

D’altra banda, es poden visualitzar, des de la mateixa aplicació, les nostres xarxes socials Facebook y Youtube. Finalment, amb el botó “Contacte” tindreu facilitat per obtenir adreces, telèfons i correus electrònics dels diversos departaments del bisbat.

La trobareu disponible al Google Play Store, o bé fent una recerca amb el vostre dispositiu amb les paraules “Bisbat Urgell”.

Una “App” (abreviatura de la paraula anglesa “Application”) és una aplicació informàtica que s’instal·la en dispositius mòbils o tablets per ajudar l’usuari en una tasca concreta, sigui de caràcter professional, o bé d’entreteniment.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada