coto

Els electrodomèstics petits s’han multiplicat i avui en dia és possible trobar-ne de molt útils per fer berenars divertits, festes, sopars informals, etc.

• Màquina de frankfurts: té un recipient on coure al vapor les salsitxes, que es pot desmuntar i rentar, i unes resistències d’acer, amb una potència d’entre 350 i 450 watts, on escalfar el pa per dintre.

• Màquina per fer gofres: té dues planxes de ferro fos en forma de reixeta. En podeu trobar per fer des d’una fins a quatre gofres, una dolça d’origen belga que es fa amb una barreja de farina i ou a la qual se li afegeixen altres ingredients per sobre.

• Font de xocolata: aquest aparell fon la xocolata i la impulsa a través d’un tub cap a dalt perquè caigui com una cascada on submergir fruita, biscuits, etc.

• Màquina de fer gelats: està formada per un recipient d’acer inoxidable, que es fica durant unes hores al congelador, i un dispositiu amb connexió elèctrica on es fica aquest recipient perquè giri.

• Màquina de cotó de sucre: té un botó d’encesa i apagat que permet fer núvols de sucre de diferents mides i colors utilitzant només un palet, sucre i colorant. Té una potència d’entre 400 i 550 watts.

• Màquina de crispetes: hi ha de diferents tipus, alguns fins i tot s’assemblen a les màquines de les fires, i poden tenir una potència d’entre 350 a 1.200 watts.

Per Redacció / Tot Sant Cugat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada