Apareixen llaços grocs a la CG-1 que són retirats hores després

Aquest divendres una barana d’un costat de la CG-1 a Sant Julià de Lòria ha aparegut plena de llaços grocs en suport als presos polítics catalans.

El recentment creat Comitè per a la República Catalana a Andorra va fer una crida perquè el Principat també s’omplís de llaços grocs en suport als empresonats catalans i aquest matí la iniciativa començava a tenir repercussió.

Però l’acte simbòlic ha durat poc. Entre les 16 i les 17h ja no en quedava cap, i segons testimonis una persona s’ha encarregat de treure’ls.

40 comentaris

 1. Indentificat si tens collons. Saps que vol dir fatxa?? Clar que si quant ús mireu al mirall!!!!!

 2. Identificat,cobard. Jo dono la cara. I saps lo que vol dir fatxa????

 3. Hi ha més fatxes que tabac.

 4. I Lola,els que tallen les ctres., el pas com dius,son els de les comarques veines,i els que penjen els llaços a Andorra,son els que viuen al pais que no entenen que no es pot implicar Andorra en aquesta batalla.

 5. I per si algú te dubtes,estic molt lluny de ser socialista, soc ANDORRÀ, i prou,defenso el meu pais!!!!!

 6. No vulgueu barrejar la història de Catalunya amb la de Andorra. Feu el cami sols sense implicar Andorra amb talls de ctra. I els vostres llaçets!!!!

 7. Molt ben dit Rossend Areny. Penjem les banderes de Andorra com proposa una altra iniciativa,jo ja.ho fet!!!!

 8. Les fronteres amb França de la Jonquera i Puigcerdà s’han tancat més vegades que la d’Andorra. Les fronteres amb altres països, si saps de geografia, és més complicat

  1. A mi el que em preocupa es el meu país!! Mireu els comentaris de la gent cansada!! Simple i fàcil!

  2. aqui no heu de fer res de res !! ha protestar a Madrid !! nosaltres ens preocupem del nostre pais…….

 9. O sigui… Per un costat us tanquen el pas per poder arribar al vostre país i després, vosaltres penjeu llaços grocs per donar ànims… Molt bé.

 10. Joaquim Carandell Vallduriola

 11. Jo soc portuguesa i cresci en una republica el poble catalan volen ser un pais , no es currect que enquant molt matan i roban estan en llibertat . Aquests politics votaran el poble catalan en urnas i en una democracia deverian estaren en llibertat .
  .. visca a catalunya…visca a republica…. llibertat al presos politics…. a tothon que es portugues i que a crescut en una republica anen encostar al poble catalan….

 12. Los lazos amarillos son para que gente como tu no escriba jelipollas y si gilipollas.

 13. Primera, és heavy que aquesta notícia hagi tingut més comentaris que altres relacionades amb les reformes de la CASS.

  Segona, Andorra com a nació neutral, crec que no toca lo dels llaços (i més si són de plàstic) però no hem de faltar al respecte perquè Andorra i Catalunya tenen molta història i lligams darrera.

  Tercera, tota aquesta gent que heu faltat al respecte a la gent de Catalunya, foteu fàstic! Parleu en nom d’Andorra i d’andorrans no teniu res, més us agradaria! Apreneu una mica d història andorrana i veureu quantes referències tenen en comú Andorra i Catalunya (bisbat d Urgell). Visca Andorra i Visca Catalunya!

 14. Ja cansen !

  1. Canse hi ja comense ha fotre fastic aixo

 15. Grans imperis estan caient con el franquista. Jajajajja temps al temps

 16. Asco, ..
  Los lazos amarillos son para,contra los jelipollas,.

  1. Amen!!

 17. Si continueu,caldra que els Andorrans i residents, prenguem mesures. Voleu reivindicar,pues depres de la frontera, nosaltres Ú podem comprendre.

 18. Bé,no sé si han entes,que no es al nostre pais que tenen que fer accions d’ aquest tipus,si no,al seu,frontera avall.

  1. A vegades sembla una forma d’imperialisme! Però és veu que si penses així… ets un insolidari… enfí, com si jo tinguessim lo nostre aquí dins com per haver d’aguantar lo dels demés. Proposo: anem a la seu a manifestar-nos per la llei de la funció pública. Posem tot ple de llaços… blaus, per exemple. Tot el passeig ben ple. I au, no?

   1. S’han posat llaços grocs a totes les capitals europees. Malauradament veig que alguns socialistes andorrans s’assemblen cada cop més als espanyols

  2. si hacen una guerra civil la tenemos que comer ????

  3. Pero algu enten el significat dels llaços grocs, ni guerres ni partits ni indepens, no va d’aixo, quina poca humanitat!!!!
   No m’ ho puc creure d’ un pais que estimo tant, haaaaa que no va del pais, per sort son algunes persones que hi viuen!!!!!

 19. Manda cojones
  Q tengamos q ……

 20. Quin fàstic sempre tan solidaris.

 21. Cal que neixen llaços a cada instant.

 22. Asco

  1. Si para defender España renuncias a la libertad y libre expresión de la oposición es que están creando un estado fascista.

  2. Maarc Kajaxza te puedes expresar como quieras..el concepto es lo que me parece un asco.

  3. Ja vec Carlos que estas molt adaptat al país que t’acull

  4. Andreu Casellas Vilà que tiene que ver el tocino con la velocidad?

  5. Doncs jo no se quin problema hi ha amb els llaços GROCS , a molts llocs de fora de Catalunya els han posat i no és forma tanta tonteria !!!!!!!!!!A veure si som una mica més humans i amb més condescendència!!

  6. Humana els radicales incivics e intolerants! Deixeu-nos en pau no ens voleu vendre la moto! Que ja està bé els seus problemes polítics els arreglen fora del principat!

  7. Se puede ser solidario con muchas cosas pero no por delincuentes comunes y farsantes…

  8. Carlos Salinas delincuentes unos políticos que solo han puesto las urnas? Unos raperos que solo cantan? Los Jordis que disolvian una manifestación pacífica? Quizás los titulares y medios de comunicación españoles manipulan titulares e información porqué bien que no se persigue el robo del CAstor, del rescate de las autopistas, la corrupción de los partidos que lideran España, la amnistía fiscal, … Me parece que los delincuentes no son los políticos catalanes exiliados o en prisión.

  9. Siempre la misma perorata…no es lo mismo presos políticos que políticos presos que es lo que tenéis. Y la práctica de comparar delitos con delitos más grandes para que parezcan menos ya está muy desgastada…

 23. Llaçets… a partir de la frontera

Comments are closed.