Després d’un període de prova de dos mesos i coincidint amb l’inici de la temporada d’estiu, el Comú de Sant Julià de Lòria ha habilitat places d’aparcament exclusives i amb serveis per a autocaravanes.

Estan ubicades al pàrquing de les Feixes del Rabató, a la carretera de la Rabassa, on els vehicles disposen d’una hora gratuïta d’estacionament. La tria de la ubicació ve motivada per un criteri de proximitat amb el centre de la parròquia i amb el principal eix comercial i de restauració.

Les autocaravanes que accedeixin a l’aparcament tindran al seu abast diferents serveis: aigua potable, buidatge d’aigües brutes i càrrega elèctrica. A més, l’estacionament durant la nit serà gratuït.

L’aposta del consistori lauredià per a aquesta infraestructura respon a l’augment que s’ha detectat els darrers temps dels visitants que opten per viatjar amb autocaravana. L’objectiu és que trobin a Sant Julià de Lòria tots els serveis que necessitin per a aquest tipus de turisme i, a la vegada, es quedin a la parròquia. En aquest sentit, i en funció de l’acceptació que tindran les noves places, queda oberta la possibilitat d’ampliar-ne el nombre en el futur.

 

2 comentaris

  1. He de felicitar la iniciativa del Comú lauredià, de veritat…Jo tinc una autocaravana i en tots els paísos (sobretot a França)hi ha llocs per aquest tipus de turisme. La gent pensa que es un turisme “barat” però tot al contrari: la mitja de una autocarava és de 40.000€. I la gent que hi ve, comprar menjar, omple benzina, visita llocs turístics i culturals, etc, etc..Hem de mimar aquest tipus de client, ja que sino fem res pel seu vehicle, ell no vindrà a Andorra: anirà a llocs on li deixen quedar-si!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada