Apapma presentarà una denúncia davant Agricultura i Medi Ambient perquè se sancioni administrativament l’home que va provocar la mort de dos gossos per manca d’atenció. El cas ja va ser jutjat per via penal i se li va imposar una pena de sis mesos de presó condicional, més una multa de 600 euros, un càstig que l’associació considera insuficient. Segons informa RTVA, l’entitat també demanarà informació sobre la mort d’un altre gos, fa dues setmanes, que va aparèixer sense vida en l’habitació d’un hotel.

En el cas dels dos gossos que van morir en un pis per manca d’atenció, des de l’associació presentaran denúncia a Agricultura. El cas va ser jutjat per via penal i, per tant, ja no es pot presentar un recurs, però sí que el denunciarà reclamant que se li apliqui la llei de protecció d’animals. Considera que els fets són constitutius d’una falta molt greu, per la qual la llei preveu penes de fins a 9.000 euros de multa i sis anys de presó, a més de la inhabilitació per a tinença d’animals durant sis anys.

La iniciativa d’Apapma s’afegeix a les accions que des de Laika es van anunciar en la mateixa línia. A més en el cas d’aquesta associació organitzaran un acte de protesta davant la Batllia després de Reis. Per la seva part Apapma també demanarà informació sobre el cas de la mort d’un altre gos en circumstàncies similars.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada