En  el marc de les activitats solidàries que, des de fa uns mesos organitza AnyósPark, s’ha volgut també sumar a les iniciatives solidàries que diverses entitats han portat a terme amb motiu del Dia contra la síndrome de Down.

Així, dilluns al vespre, amb motiu del Dia mundial de la síndrome de Down, va organitzar una masterclass solidària amb els membres de l’ASDA. A l’activitat van assistir uns deu nens i adults de l’associació que, junt amb els seus pares i acompanyants van realitzar una activitat esportiva que constava d’un circuit d’entrenament i una mostra de zumba amb dos dels nostres entrenadors. Un cop finalitzada la classe, tots plegats van gaudir d’un berenar entre amics, gentilesa de Sport Bar.

Amb iniciatives com aquesta, des d’AnyósPark, busca aprofitar els recursos dels quals disposaper poder ajudar a les associacions del Principat i conscienciar a la societat de la importància de col·laborar i ajudar als que més ho necessiten de la manera que sigui possible.

Aquesta ha estat la primera activitat organitzada amb l’ASDA, que dóna el tret de sortida a una relació amb l’associació on es biscarà seguir col·laborant i realitzant accions conjuntes que els ajudin en la seva bona tasca per aconseguir la integració i la conscienciació sobre la síndrome de Down a Andorra.

(Text i foto: AnyósPark)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada