Aquest any han estat especialment nombrosos els llibres que han vist la llum, em permeto fer referència a alguns d`ells: “El mite de Ràdio Andorra” que ja varem comentar al seu dia, i aquest últim mes, el llibre dibuixat per Galobardes sobre les 60 capelles romàniques del País. Mentre, s’acaba de presentar a Sant Julià de Lòria i editat pel govern d’Espanya i el govern d’Andorra, un llibre intitulat “100 anys de la carretera de la Seu d’Urgell a Andorra”. Per altra banda la SAC acaba d’oferir un interessant document sobre “Les monedes d’Andorra”.

I en una altra línia, el dijous passat és va presentar a l’establiment “Roca & Ribes”, el llibre “Què mengem a Andorra? ”, un interessant recull escrit per Cristina Ribes i editat per Edicions A4 d’Encamp.

També el Centre d’Estudis Sant Sadurní de Tavèrnoles va presentar a la Llibreria “La

Puça », un llibre titulat “Arcavell. Un poble de Muntanya i fronterer” escrit per Laia Creus, que també es va presentar a Barcelona i a la Seu d’Urgell respectivament.

Tanmateix La Claire, directora dels International Singers, ens sorprèn gratament amb la publicació autobiogràfica de la seva època de viatgera en un vaixell, i ens parla de les seves vivències junt amb el seu marit i acompanyants, en una travessia marina de somni.

Una rica diversitat de produccions literàries a la qual voldria afegir una edició més personalitzada, en quan a que inclou a un cosí segon del meu pare a través del llibre: “La Memòria de l’Esteve Albert”, el Dr. Carles Cardó, un escriptor, teòleg i filòsof, que com els altres personatges que s’inclouen en aquest llibre, com Pau Casals, en la seva relació amb l’Esteve Albert.

llibresL’Esteve Albert, autor del Pessebre Vivent d’Escaldes, avui més que mai adquireix un nou protagonisme perquè ell va ser el promotor del turisme al Principat d’Andorra, turisme que es va iniciar precisament amb les visites al Pessebre Vivent.

Tanmateix l’Editorial Andorra està a punt de publicar l’edició bilingüe de “Nits andorranes” i “La nova Andorra” que completaran la trilogia d’Isabelle Sandy.

Us recomano doncs tots els llibres, però especialment la “Memòria d’Esteve Albert” que va veure la llum, ja fa uns mesos però que possiblement hagi passat desapercebut per algunes persones, a manca d’una presentació pública que sí han tingut les altres edicions.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada