Anul·lació de l’esquí escolar de divendres 24 de gener

Protecció Civil preveu que els propers tres o quatre dies siguin complicats. Segons ha explicat el director del Departament de Protecció Civil i Emergències, Francesc Areny, aquest divendres s’esperen precipitacions a totes les cotes i fortes ràfegues de vent que podrien arribar als 130 quilòmetres per hora. Davant d’aquesta previsió, les activitats d’esquí escolar per divendres han quedat anul·lades, segons ha informat el Govern.

Les nevades més importants tindran lloc aquest divendres, segons ha indicat el director de Protecció Civil i Emergències, Francesc Areny, i també serà quan hi hagi ventades més fortes. S’espera que les precipitacions puguin caure a partir dels 900 metres, amb gruixos d’entre 10 i 15 centímetres a 1000 metres; entre 15 i 25 centímetres a partir dels 1.200 – 1.500 metres i de 30 a 50 centímetres a partir dels 1.800 o 2.000 metres, ha exposat Areny. La nit de divendres a dissabte, el límit pluja neu pujarà fins als 1.600 – 1.800 metres.

Des de Protecció Civil alerten de les condicions climatològiques adverses, causades per la neu i pel vent, i demanen als conductors evitar sortir a la carretera sense equipaments especials.