marti-policiaEl cap de Govern, Antoni Martí, s’ha traslladat aquest migdia a la casa de colònies de la Comella per saludar els vint alumnes agents de Policia en període de formació. La nova promoció segueix una formació de nou mesos en diferents àrees pas previ a al nomenament com a agent de Policia.

El cap de Govern ha estat acompanyat en la visita pel ministre de Justícia i Interior, Xavier Espot, i pel director del Servei de Policia, Jordi Moreno. Antoni Martí ha volgut mostrar el seu respecte per la feina dels agents de policia i ha encoratjat els alumnes a “treballar pel manteniment dels elevats nivells de seguretat ciutadana, un dels pilars de la societat andorrana”.

També s’ha interessat per la formació específica tant teòrica com pràctica que s’imparteix als alumnes i ha seguit les explicacions dels dos formadors, adscrits a la Cèl·lula de Formació.

El procés formatiu dels alumnes agents té una durada d’entre sis i nou mesos i es desenvolupa íntegrament a Andorra. El temari inclou: legislació penal i general, deontologia professional i normativa policíaca, ordre públic, circulació, tècniques d’intervenció i tècniques de tir i armament, entre d’altres matèries

El cap de Govern s’ha felicitat per la formació que reben els alumnes i els ha recordat el compromís que han contret. “Andorra espera molt de tots vosaltres”, ha destacat,

Martí, Espot i Moreno han compartit àpat amb els alumnes en la mateixa casa de colònies.

1 comentari

  1. A veure si aquesta generació de policies surt amb més ganes de treballar que les que estàn ara….

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada