Anna Martí, escollida per unanimitat síndica municipal de la Seu

El ple de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell celebrat ahir al vespre va aprovar, entre d’altres punts de l’ordre del dia, nomenar a la urgellenca Anna Martí com a nova síndica municipal de greuges. La proposta d’Anna Martí va obtenir el suport unànime en primera votació per part de tots els grups polítics municipals que conformen el Consistori (PDeCAT, Compromís per La Seu, ERC i CUP).

Davant del nomenament d’Anna Martí com nova defensora dels ciutadans i ciutadanes de la Seu d’Urgell, l’alcalde urgellenc Albert Batalla mostra la satisfacció de tot el Consistori municipal al ser una “persona transversal en la qual tothom s’hi pot sentir còmode”. L’alcalde hi afegeix que la figura d’Anna Martí “és positiva per molts motius, sobretot per  ser la primera dona que ostentarà aquest càrrec a la nostra ciutat, això és positiu, i cal normalitzar aquest tipus de càrrecs perquè qualsevol persona, per la seva vàlua, hi accedeixi, però també estem satisfets perquè sigui l’Anna Martí”. Batalla subratlla que “és una persona que coneix bé la ciutat, que estima la ciutat, que coneix bé l’Ajuntament, que estima l’Ajuntament, que ja havia fet un servei públic durant molts anys com a regidora i tinent d’alcalde, sent a la vegada una persona molt coneguda a la ciutat i que hi coneix a molta gent, i estem convençuts que farà una molt bona tasca com a síndica municipal de greuges”.

Per la seva part, Anna Martí explica que “després de dedicar-me molts anys a la política, i aquest càrrec no existia, quan m’ho van proposar vaig veure que seria un càrrec atractiu, perquè té una certa llibertat d’actuació i pots fer de mitjancera amb les persones, i personalment el tracte amb la gent sempre m’ha agradat especialment i en tinc força experiència”. Martí remarca que parlar, escoltar a la gent i resoldre conflictes, tasques que ha de realitzar com a síndica de greuges de la Seu d’Urgell, és una feina que ja ha anat realitzant tant en la seva trajectòria política com en la professional.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.