Anna Figuera, nova corresponsal de TV3 al Pirineu

Els periodistes de Televisió de Catalunya Anna Figuera i Víctor Sorribes s’incorporaran properament a les corresponsalies del Pirineu i les Terres de l’Ebre, respectivament, segons ha informat TV3. La cadena indica que la cobertura informativa queda garantida així en aquestes zones “amb professionals propis de primer nivell, tal i com ja es va anunciar”.

Els equips estaran integrats per dos operadors d’imatge, Saül Grau, a la Seu d’Urgell, i Martí Mestres, a Tortosa. En tots dos casos, les corresponsalies, que quedaran instal·lades de forma permanent, s’ubicaran en locals cedits per la Generalitat de Catalunya, mesura que s’emmarca en les polítiques de contenció de la despesa de TVC.

Televisió de Catalunya explica que la convocatòria interna duta a terme per cobrir les quatre places ha estat “un èxit”, amb un total d’onze candidatures presentades. “TVC assumeix, d’aquesta manera, el seu compromís de portar la informació de qualitat i de proximitat a tot el territori amb recursos propis”, es remarca.