Animacions nadalenques tradicionals a Andorra la Vella

nadal-andorra-vellaDes del vespre del dijous 12 i fins a la matinada del dimecres 25 de desembre, el Comú d’Andorra la Vella proposa un seguit d’activitats i d’animacions nadalenques tradicionals a la Parròquia.

 Festival “Art de Nadal”

El vespre del dijous 12 de desembre, a partir de les 19.00 hores, a l’Auditori del Centre de Congressos, els alumnes de les escoles artístiques comunals presentaran un seguit d’actuacions i representacions ben genuïnes, en el seu festival anyal “Art de Nadal”.

Hi intervindran els alumnes de l’Escola d’Art, de l’Institut de Música i de l’Aula de Teatre i Dansa.

Fira de Santa Llúcia d’Andorra la Vella 2013

Durant tres dies, del divendres 13 al diumenge 15 de desembre, a la plaça Guillemó i Centre Històric d’Andorra la Vella, hi haurà emplaçada la Fira de Santa Llúcia, amb parades de venda de preoductes d’alimentació, d’artesania i d’articles nadalencs, obertes des de les 11 del matí i fins a les nou del vespre.

 Visita del Pare Noel

El dimarts 24 de desembre, a partir de les 16.30 hores, hi haurà la desfilada de la carrossa del Pare Noel a la Margineda, a Santa Coloma i a la vila d’Andorra la Vella, amb arribada a la sala d’actes del Centre Cultural la Llacuna, cap a les 18.00 hores, on la canalleta li donarà la benvinguda i li farà entrega de les seves cartes.

Missa del Gall i Xocolatada popular

Al punt de la mitjanit, se celebrarà la Missa del Gall a l’església arxiprestal de Sant esteve, missa cantada per l’Orfeó Andorrà d’Andorra la Vella.

Després de l’ofici religiós, el Comú de la Parròquia oferirà als assistents xocolata desfeta amb coca i moscatell, a la Rambla Molines i també a la plaça Major del poble de Santa Coloma.

1 comentari

  1. Esperem que dins d’aquestes activitats nadalenques no tornin a ficar el descerebrat del xibarri demencial d’ahir a la tarda davant del pyrenees… Que de nadalenc no en tenia res, d’animat segons el % d’alcohol espirat i de musica menys que el meu nebot picant dos cotxets de ferro…
    Ànims a la resta 🙂

Comments are closed.