Anem editors presenta ‘Quaranta-tres anys a la sanitat d’Andorra’ d’Aurora Casadevall

Portada del llibre 'Quaranta-tres anys de la sanitat d'Andorra', d'Aurora Casadevall
Portada del llibre ‘Quaranta-tres anys a la sanitat d’Andorra’, d’Aurora Casadevall

Amb la represa d’una certa normalitat, des d’Anem Editors ha pogut publicar les darreres novetats previstes per aquesta primavera. Així, ja es poden trobar a les llibreries ‘Quaranta-tres anys a la sanitat d’Andorra‘, d’Aurora Casadevall, i ‘Cerdans i alturgellencs als camps nazis‘, de Marc Bernadas i Pau Chica.

En el seu llibre, Aurora Casadevall explica, a través de la compilació dels seus diaris, més de quaranta anys de dedicació a la sanitat a Andorra. Un llibre que permet conèixer de primera mà l’evolució de la sanitat al Principat.

Quaranta-tres anys a la sanitat d’Andorra serà presentat el proper dilluns 29 de juny a les 19h a la Sala de Festes del Complex d’Encamp amb les intervencions de Laura Mas, cònsol major d’Encamp, Josep Dallerès, editor de l’obra, Jordi Marquet, autor del pròleg, Rosa Mª Mandicó, exdirectora de l’escola d’infermeria, i Aurora Casadevall, l’autora. Tothom hi és convidat.

D’altra banda, a partir d’avui, 25 de juny, podeu trobar a les llibreries Cerdans i alturgellencs als camps nazis, un treball dels historiadors pirinencs Marc Bernadas i Pau Chica que explica la història dels 14 alturgellencs i 6 cerdans que van ser víctimes dels camps nazis. Es tracta d’un treball pioner que posa nom i biografia a totes aquestes persones deportades durant la Segona Guerra Mundial i que, a més, narra l’auge dels feixismes i la guerra civil a les comarques pirinenques. A principis de juliol s’espera que tingui lloc la presentació pública d’aquest llibre.

TOTES LES NOTÍCIES