Andreu Isal acaba el Top 60 de l’Extreme-Man de Salou

El passat diumenge 3 de juny de 2012 la nova edició de l’Extreme-Man de Salou, triatló distancia Ironman, va reunir un total de 500 esportistes que van prendre part a la sortida, entre ells l’andorrà Andreu Isal, corredor del C.E. Serradells Triatló. Aquesta prova, que es caracteritza per la seva extrema duresa, està reservada als més agosarats que han de cobrir nedant, en bicicleta i corrent un total de 226 km. Els Ironman’s (homes de ferro) que van poder finalitzar la prova van haver d’enfrontar-se a més a les adversitats climatològiques doncs el vent i la pluja van fer acte de presència complicant el ja de per si exigent recorregut.

Isal, que s’estrenava en la distància, va superar totes les expectatives finalitzant en la posició 59 de la general i 30è de la seva categoria amb un registre de 11h26m41s recollint els fruits de mesos d’entrenament i demostrant ser un dels pesos pesants dels triatletes de llarga distancia del C.E. Serradells Trialtó d’Andorra.

Tot i iniciar el primer tram de natació de 3.800 metres en aigües obertes amb problemes estomacals, Isal va poder sortir de l’aigua amb 1h02min04s, molt per sota de l’1h15min que tenia previst. Acte seguit va emprendre els ni més ni menys que 180km de bicicleta que va poder completar amb 6h35min05s. Finalment, havent superat la darrera transició, es va calçar les sabatilles per acabar amb una marató, 42km adicionals en 3h41min37s, fent valer la seva experiència en la disciplina i recuperant places en els darrers kilòmetres per creuar la meta en la plaça 59 finalitzant dins del top 60.

En acabar la prova Andreu Isal mostrava la seva satisfacció al assolir la fita de ser “Finisher” i entrar així en el selecte grup dels “Ironman” amb un registre exepcional en la seva estrena en la distància reina del triatló.

(Foto: Club Triatló Serradells)

 

1 comentari

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES