Andorran Banking organitza un curs que han impartit experts de la firma internacional Ernst & Young.

170 professionals del sector bancari han completat una setmana de sessions formatives sobre la directiva europea de mercats d’instruments financers (Directiva 2014/65/UE – MiFID II), organitzada per Andorran Banking.

El curs ha estat impartit per especialistes de la firma internacional Ernst & Young i ha anat dirigit a aquells professionals de la banca que es veuen directament impactats per la nova directiva europea, amb l’objectiu d’aportar el coneixement dels principis rectors de la MiFID II en àmbits de Protecció de l’Inversor, Infraestructures de Mercats i Govern.

La formació ha tingut com a prioritat transmetre els coneixements i principis que emanen de la directiva europea i el seu impacte en el sector bancari andorrà, alineant la formació al perfil dels assistents amb un enfoc pràctic i servint de base per a un posterior anàlisi de la transposició de la directiva europea al sector bancari andorrà.

En l’actualitat, la normativa andorrana recull la directiva europea de MiFID I segons el calendari de l’Acord Monetari.

Amb aquest curs, Andorran Banking referma el seu compromís d’oferir formació constant i actualitzada als professionals de la banca andorrana per a poder seguir comptant amb un personal altament qualificat que pugui fer front als nous reptes que el mercat financer planteja.