Andorran Banking ha organitzat un sopar per commemorar el 25è aniversari des del seu reconeixement per Decret com a associació professional de dret andorrà. Des dels seus inicis, l’Associació de Bancs Andorrans treballa pel desenvolupament i millora de la competitivitat d’Andorra com a plaça financera a nivell nacional i internacional. El sopar ha comptat amb la presència d’autoritats del país i personalitats del món financer, polític, institucional i empresarial d’Andorra.

En el missatge de benvinguda del president d’Andorran Banking, Ricard Tubau ha posat de relleu l’extens exercici d’homologació que s’ha dut a terme en el sistema financer andorrà gràcies al compromís transversal i de país de tots els actors involucrats; Consell General, Govern, supervisors i entitats financeres. “Necessitem aconseguir la categoria de país equivalent per la UE en l’àmbit financer a través d’un procés de regulació coherent i adaptat a les nostres especificitats que garanteixi la qualitat, proporcionalitat i durabilitat de la reglamentació” ha indicat Tubau.

Esther Puigcercós, directora general d’Andorran Banking ha assenyalat que “en aquest nou context d’homologació internacional el nostre deure i compromís és continuar treballant plegats i contribuir a transformar el potencial del nostre país i centre financer en un dels de referència”.

El cap de Govern d’Andorra, Antoni Martí, ha clausurat l’acte amb el reconeixement de la feina duta a terme per l’Associació en el transcurs dels darrers 25 anys, posant especial èmfasi en els últims anys “La banca andorrana no ha perdut la seva dimensió humana. A més,  gairebé una dècada després de la Declaració de Paris, en què Andorra es va comprometre a avançar cap als estàndards internacionals de transparència, l’economia andorrana i la seva plaça financera estan plenament homologades i capacitades, per tots plegats, contribuir a seguir obrint i internacionalitzant l’economia” ha assenyalat Martí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada