AndorraDotNet presenta divendres el nou Windows Server 2012

AndorraDotNet, la comunitat .NET d’Andorra, conjuntament amb Microsoft i amb la col·laboració de l’Agrupació Virtual d’Informàtics d’Andorra (l’AVIA) organitza un monogràfic dedicat als administradors de sistemes Windows, amb la presentació del nou Windows Server 2012 al país.

L’acte mostrarà des de les novetats del nou sistema Windows Server 2012 fins la clonació de dominis i AZURE com a infraestructura de servei, passant per aspectes avançats en virtualització amb Hyper-V i el nou broker VDI.

Aquest esdeveniment compta amb ponents internacionals de luxe com Fernando Guillot (evangelista tecnològic a Microsoft), Luisa Cinque, Marc Salvador i Javier Sánchez (tots ells reconeguts com Microsoft MVP/MAP).

L’assistència a aquesta jornada és gratuïta i oberta a tothom, tot i que es recomana a registrar-s’hi a través de l’enllaç que trobareu a la pàgina web del grup: andorradotnet.com ja que l’aforament és limitat.

El registre començarà a les 9h15 del matí del proper divendres dia 5 i la jornada acabarà a les 14h00 a la sala d’actes del centre cultural ‘La Llacuna’ a la plaça de les Arcades a Andorra la Vella.

Foto: Acte anterior d’AndorraDotNet

TOTES LES NOTÍCIES