Andorra venç 5 a 3 a Anglaterra a l’Europeu sub 20 d’hoquei patins

hoqueiAvui la selecció Andorrana ha aconseguit una important victòria per 5 a 3 contra la selecció d’Anglaterra a l’Europeu sub 20 que es disputa a Pully, Suïssa

La primera part ha acabat amb el resultat d’empat a un, després que Andorra s’avancés amb gol d’Arnau Dilmé. Andorra ha dominat i ha tingut un nombre molt major d’ocasions de gol, però el combinat anglès ha tret rèdit del seu joc ràpid i contundent.

La segona part molt més travada de joc, ha començat amb l’equip anglès avançant-se al marcador en dues ocasions. Finalment la qualitat de l’equip andorrà s’ha imposat i han aconseguit el 4t i 5è gol.

Segons el seleccionador Roger Corral, “sabíem de la dificultat del rival, i ens hem centrat a ser pràctics, a no caure en el seu joc i a dominar cada fase del joc. Creure en les nostres possibilitats i tenint clar que en 40 minuts de joc, érem superiors. Finalment, objectiu assolit.”

Demà el tercer i darrer partit d’aquesta primera fase contra Portugal.