Sota el títol ‘Les rebaixes a Andorra són una altra història’, Andorra Turisme inicia aquest dilluns la campanya de comunicació de rebaixes amb l’objectiu de posicionar Andorra com a un destí de compres especialment en els mercats propers. D’aquesta manera, la finalitat de la campanya, que es realitzarà a Catalunya i a les ciutats de Toulouse i Perpignan i s allargarà fins al 21 de juny, és donar a conèixer als consumidors la data d’inici de les rebaixes d’estiu, que comencen el 17 de juny, uns dies abans que a Catalunya i el sud de França. La publicitat al mercat català s articularà a través de mitjans de premsa escrita i ràdios generalistes, mentre que a França es realitzarà en diferents emissores de ràdio locals. El pressupost destinat és de 118.000 euros.

Posicionar Andorra com a un destí de compres especialment en els mercats propers i donar a conèixer als consumidors la data d’inici de les rebaixes d’estiu, que comencen el 17 de juny i, per tant, uns dies abans que respecte als països veïns. Aquest és l’objectiu que persegueix la campanya de comunicació ‘Les rebaixes a Andorra són una altra història’, que a partir d’aquest dilluns i fins al 21 de juny començarà a efectuar Andorra Turisme en diferents punts de Catalunya i de les ciutats de Toulouse i Perpignan. La publicitat al mercat català s articularà a través de mitjans de premsa escrita i ràdios generalistes, mentre que a França es realitzarà en diferents emissores de ràdio locals. Pel que fa al pressupost, s’han destinat 118.000 euros.

D’aquesta manera, amb l’inici de la campanya es pretén aprofitar el període anticipat respecte a Catlunya i el sud de França per augmentar les vendes dels comerços andorrans i de retruc, també visites i pernoctacions al país. D’altra banda, igual que es va fer ja en la temporada de rebaixes anterior, es posarà en marxa una campanya interna a partir del pròxim 13 de juny i acabarà el 28 de juny.

El tret de sortida de les rebaixes coincidirà amb l inici del festival Jambo Street Music al Centre Històric d’Andorra la Vella i també la Ruta de la Tapa, organitzada conjuntament amb Damm.

(Text: ANA)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada