campanya-estiu

Andorra Turisme preveu que els mesos d´estiu entraran al país més de 800.000 turistes, que pernoctaran a Andorra almenys una nit. Aquesta xifra suposa un 3% més que l´any passat. Aquest pronòstic optimista es basa en la inversió en comunicació a l´estranger i en la millora econòmica que hi ha a Europa.

Andorra Turisme invertirà en la campanya de comunicació d´aquest estiu 2.300.000 euros. Gairebé un milió es destinarà a França i uns 800.000 a Espanya. També s’invertiran 100.000 euros en una campanya de promoció a la costa catalana destinada a atreure més turistes russos.

La iniciativa ja es va dur a terme l´any passat amb èxit. A més es preveu un increment lleuger dels turistes ntre juny i setembre, que superarien els 800.000. La xifra suposa un 3% més que en el mateix període de l´any passat. Entre les accions comunicatives que vol fer Andorra Turisme hi ha una campanya a Espanya que comptaria amb la presència dels personatges televisius Dani Mateo i Andreu Buenafuente.

La principal acció de comunicació serà, com de costum, l’emissió d’un espot televisiu on es publicita la presència del Cirque du Soleil.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada