Andorra Turisme espera un 3% més de visitants a l’estiu

campanya-estiu

Andorra Turisme preveu que els mesos d´estiu entraran al país més de 800.000 turistes, que pernoctaran a Andorra almenys una nit. Aquesta xifra suposa un 3% més que l´any passat. Aquest pronòstic optimista es basa en la inversió en comunicació a l´estranger i en la millora econòmica que hi ha a Europa.

Andorra Turisme invertirà en la campanya de comunicació d´aquest estiu 2.300.000 euros. Gairebé un milió es destinarà a França i uns 800.000 a Espanya. També s’invertiran 100.000 euros en una campanya de promoció a la costa catalana destinada a atreure més turistes russos.

La iniciativa ja es va dur a terme l´any passat amb èxit. A més es preveu un increment lleuger dels turistes ntre juny i setembre, que superarien els 800.000. La xifra suposa un 3% més que en el mateix període de l´any passat. Entre les accions comunicatives que vol fer Andorra Turisme hi ha una campanya a Espanya que comptaria amb la presència dels personatges televisius Dani Mateo i Andreu Buenafuente.

La principal acció de comunicació serà, com de costum, l’emissió d’un espot televisiu on es publicita la presència del Cirque du Soleil.