Andorra Turisme activa una campanya al mercat català sobre les noves condicions de mobilitat

Betim Budzaku i Verònica Canals
Betim Budzaku i Verònica Canals. Foto: SFG

Andorra Turisme des d’avui mateix ha engegat una campanya informativa al mercat català per donar a conèixer les noves condicions de mobilitat que ha aprovat la Generalitat de Catalunya i que, a partir de dilluns 21 de desembre, permetran als residents de Catalunya acudir al Principat en determinats supòsits.

En aquest sentit, els residents a Catalunya podran visitar Andorra si compten amb una reserva realitzada en un allotjament turístic, si disposen d´una segona residència al país o bé, si visiten algun familiar o persona propera. A més, els habitants de l’Alt Urgell no tindran cap tipus de restricció de mobilitat ja que Andorra ha quedat assimilada a aquesta comarca en termes de mobilitat.

Així, els diferents perfils de xarxes socials d’Andorraworld i la pàgina web de www.visitandorra.com ja recull tota aquesta informació detallada i a partir de dilluns també se’n faran ressò els principals mitjans de comunicació catalans. En concret, es realitzarà una campanya digital al diferents mitjans.  A més, es realitzaran mencions a emissores de ràdio i es posarà en marxa una campanya a les xarxes socials adreçades al mercat català.

Aquesta campanya informativa es realitzarà del 21 al 27 de desembre i l´endemà, el 28 de desembre, tal i com estava ja previst, arrencarà la campanya de promoció turística presentada fa uns dies.

TOTES LES NOTÍCIES