andorra-telecom

Andorra Telecom ha fet pública la memòria corresponent a l’exercici 2014 aquest 13 d’agost, informació consultable en l’enllaç  http://www.andorratelecom.ad/memoria

El 2014 ha estat un any de canvis en la companyia tecnològica. L’aprovació unànime al Consell General de la llei per transformar d’empresa parapública a Societat Anònima Unipersonal (SAU), l’apagada de l’ADSL dins del procés de migració de la tecnologia del coure a la fibra òptica o l’inici del desplegament de la xarxa 4G en els principals nuclis de població són algunes de les fites aconseguides el passat exercici.

En l’àmbit intern s’ha produït la implementació dels nous sistemes de suport a les activitats de negoci i operacions, que suposa un salt qualitatiu en agilitat, sostenibilitat i que permet diversificar els models de negoci i tipologia de serveis.

L’aposta per la diversificació de l’activitat de la companyia s’ha traduït en la creació del Departament de Desenvolupament Estratègic i innovació. Al llarg del 2014 s’ha produït, dins d’aquesta nova estratègia, l’anàlisi, disseny i implementació de productes: Gestió de Flotes, Andorra Go!, l’aplicació E-E Respon i el Servei de Seguretat i Benestar.

La memòria inclou una àmplia informació de la vessant corporativa, dels productes i serveis oferts, dels actes organitzats i patrocinis així com dels estats financers. Andorra Telecom va tancar el 2014 amb un resultat net de 24,9 milions d’euros, un 5,1 per cent superior als registrats el 2013. El director de Relació amb el Client i Marketing i portaveu de la companyia, Carles Casadevall, ha titllat de “bons” els resultats d’uns comptes que “evidencien la solidesa de l’estructura financera d’Andorra Telecom”.

Casadevall s’ha referit a l’elaboració només en suport digital de la memòria i la difusió via internet, un format i mitjà que “permeten integrar-hi video i audio”, una àmplia difusió i que evidencien el compromís de la companyia amb la sostenibilitat .

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada