Andorra Telecom preveu recaptar uns 20 milions d’euros anuals fins al 2019 per la itinerància. Una xifra més alta del que esperava inicialment. Així ho ha explicat el director general, que també ha dit que ja hi ha empreses interessades a instal·lar-se a The Cloud.
Jordi Nadal, en entrevista al programa “Ara i Aquí”, ha assegurat que “la desaparició de la itinerància ens preocupa seriosament”.

Per evitar la previsible davallada d’ingressos per itinerància, Andorra Telecom està signant contractes amb operadors exteriors que permeten “plantejar un horitzó fins el 2020 raonablement saludable”. De moment, la societat preveu assolir uns ingressos per itinerància d’uns 20 milions d’euros anuals en els propers dos anys. L’objectiu és aconseguir també que facin descomptes importants a clients del Principat.

Nadal ha explicat que l’operador telefònic francès Orange vol oferir als seus clients que paguin el mateix que a França en els desplaçaments a la resta de la UE, Suïssa i Andorra. Ha explicat que són països que l’operador “afegeix excepcionalment en funció de la negociació que tenen amb els operadors d’aquest país”

A més, Nadal ha afirmat que davant de Brussel·les s’ha de defensar el monopoli d’Andorra Telecom al Principat. Pel que fa a The Cloud, ha afegit que ja hi ha dotzenes d’empreses que han mostrar interès per instal·lar-s’hi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada