Els  usuaris d’Andorra Telecom podrien deixar de pagar roaming als països veïns a finals d’any. El director de màrqueting i relació amb el client de l’entitat confirma que s’ha arribat a acords amb companyies estrangeres i que s’estudia si aquesta opció és viable. Ho va dir en el marc de la diada andorrana de la Universitat d’Estiu.

Andorra Telecom vol que, a final d’any, els seus usuaris no paguin per utilitzar internet quan siguin de viatge a Espanya i França. Carles Casadevall ho considera una opció viable, però reconeix que encara no està tancat del tot i que cal seguir estudiant les possibilitats. Per això ara analitzen si la gratuïtat total és econòmicament aplicable o si s’hauria de seguir pagant, però amb unes xifres molt més baixes que les actuals. 

Casadevall ha volgut recordar que en els últims mesos ja s’han fet esforços per reduir les tarifes de connexió en itinerància. De fet, al juliol Andorra Telecom ja va llançar al mercat la tarifa de roaming diari a tot Europa. Una opció que ha estat molt ben rebuda pels usuaris.

3 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada