La  voluntat de treballar per la millora de l’experiència del client i l’eficiència dels processos d’Andorra Telecom ha estat reconeguda amb l’obtenció de tres certificacions internacionals, que avalen les polítiques desenvolupades per l’operadora de telecomunicacions des de la implantació del sistema de gestió integrat l’any 2018.

La primera de les certificacions obtinguda és la ISO 9001, el màxim referent en matèria de qualitat, que no només reconeix els processos interns i la satisfacció del client, sinó que dona eines per a la millora contínua.

El director general, Jordi Nadal, ha considerat que aquesta certificació comporta molts beneficis per a la companyia: “Reconeix l’eficiència de l’organització i les relacions tant amb els clients com amb els proveïdors, alhora que ens obliga a estar en permanent atenció per implementar solucions als punts de millora que l’avaluació continua permet detectar”.

El seguiment d’uns criteris estrictes de qualitat atorga un segell imprescindible per dur a terme el procés de diversificació i la internacionalització de l’activitat. “Les grans companyies prioritzen alhora de contractar proveïdors o partners aquelles empreses amb certificacions, unes certificacions que avalen la seva competitivitat i posicionament en el mercat”, ha apuntat.

El compromís d’Andorra Telecom no es limita als processos o la relació amb el client, sinó que té en compte altres aspectes interns, com la salut i seguretat dels seus treballadors, i externs, com és el respecte a l’entorn i el medi ambient en la seva activitat.

La norma ISO 14001 és la única que permet certificar les polítiques de protecció al medi ambient. Per a la seva obtenció, Andorra Telecom, ha desenvolupat un pla de maneig ambiental que inclou els objectius, les fites i els procediments per aconseguir-les i la definició de responsabilitats la formació del personal entre d’altres mesures.

Entre els beneficis que es deriven de l’aplicació de polítiques sostenibles hi ha la reducció del consum d’energia elèctrica, combustibles, aigua i matèries primeres i l’aplicació de plans de reducció per minimitzar o eliminar l’impacte d’emissions, vessaments o residus.
Pel que fa a la seguretat dels treballadors de l’empresa i empreses externes que hi col·laboren el compliment de la norma OHSAS 18001 certifica les polítiques d’Andorra Telecom per reduir al màxim els accidents d’empresa o malalties associades a l’activitat professional.

Aquestes certificacions se sumen a l’obtinguda l’any passat al voltant de les directives de seguretat i de protecció de la informació. Andorra Telecom va obtenir la Certificació de Gestió de Seguretat de la Informació d’AENOR, basada en la Norma ISO 27001.

2 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada