Andorra Telecom obre les inscripcions per als tornejos en línia del Saló del Videojoc i Internet

S’apropa la tercera edició del Saló del Videojoc i Internet i com és habitual Andorra Teleocm obre les inscripcions per als tornejos en línia que es disputaran una setmana abans de l’esdeveniment.

Aquest és el segon any que realitzem aquests tornejos i donada la bona acollida que van tenir l’any anterior, s’ha decidit continuar amb la finalitat d’allargar el saló amb una prèvia.

Dos són els jocs que s’han escollit per aquesta edició, el FIFA 12 i el Call of Duty: Modern Warfare 3, una parella d’èxit amb milions de vendes a les seves esquenes. Així doncs, els interessats en inscriure’s, ho podran fer a través de la plana de Facebook d’Andorra Telecom. Accedint al mini ‘site’ a través de la pestanya ‘3r Saló del Videojoc i Internet’, els usuaris poden omplir el formulari per participar, tant als tornejos en línia, com als tornejos presencials.

La data límit per inscriure’s als tornejos en línia serà el proper dia 9 de febrer a les 12 del migdia, mentre que pels tornejos presencials el termini es perllongarà fins al dijous 23 de febrer.

D’altra banda, també s’ha creat un petit formulari per als joves i no tan joves, que els agradaria ajudar en l’organització d’aquesta festa com a voluntaris.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.