Andorra Telecom ha presentat aquest dimarts una renovada oferta de telefonia mòbil. Aquesta millora es basa, fonamentalment, en un augment considerable de les dades mòbils incloses dins dels forfets actuals i de la presentació de nous forfets que inclouen roaming a Espanya, França i Portugal.

Les dades mòbils s’han vist augmentades de manera destacada. D’aquesta manera, per exemple, el forfet de 29€ que fins ara tenia 1GB passarà a tenir 4GB.

A més d’aquest increment, s’ha presentat també un nou forfet de 17€ amb 2GB. Aquest forfet s’ha creat amb la intenció de satisfer un nínxol de mercat que només necessita dades mòbils i que truca de manera molt esporàdica.

La companyia també comercialitzarà nous forfets que preveuen l’ús de dades en roaming a Espanya, França i Portugal. Aquesta nova modalitat de forfets, a partir de 35€ amb 6GB de dades, permetrà consumir-ne la meitat en aquests països, mentre que les que no s’utilitzin en itinerància es podran consumir a Andorra.

D’altra banda, els clients dels forfets d’aquesta modalitat a partir de 59€ amb 10GB, podran consumir, a més de la meitat de les dades incloses, la totalitat dels minuts internacionals en aquestes destinacions, ja sigui per rebre trucades o efectuar-ne cap a aquests països o cap a Andorra.

Finalment, i com a complement a aquesta nova oferta de forfets, s’han actualitzat també els preus i el format de les dades suplementàries per aquells usuaris que necessitin fer un major consum de manera esporàdica. Aquestes dades extra, a més, podran ser contractades tant al web andorratelecom.ad com a l’app, que rebrà una actualització durant els propers dies.

Cal destacar que la possibilitat d’oferir aquests forfets amb més volum de dades i, sobretot, amb roaming inclòs, ve donada pels acords amb els operadors veïns, fruit de les negociacions que ha estat duent a terme la companyia en els darrers anys, i que han comportat una millora de les tarifes en itinerància i interconnexió.

Carles Casadevall, portaveu d’Andorra Telecom, ha subratllat durant la roda de premsa les accions realitzades en el darrer any i mig per facilitar als clients el consum de dades en itinerància. En aquest sentit, ha recordat una reducció de tarifes del 95 per cent l’estiu de l’any passat i la comercialització i ampliació del forfet Roaming. La inclusió de les dades des de l’estranger dins dels forfets d’Andorra Telecom “és un salt qualitatiu” en la connectivitat dels nostres clients.

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada